Hjärt Lungräddning Utbildning Stockholm

-

En utbildning inom hjärt lungräddning är en livsviktig utbildning. Om krisen är framme och någon blivit skadad så ökar möjligheten avsevärt att rädda liv om någon i närheten har gått en utbildning i hjärt och lungräddning. Vi på HLR-Gruppen erbjuder utbildningar i HLR för både vuxna och barn, för stora och små grupper samt för företag. Kontakta oss idag för hur vi kan hjälpa er!

Hjärt- lungräddning (HLR) Utbildning i Stockholm

Vi erbjuder Stockholms bästa HLR Utbildning där du lär dig att rädda liv!

Vi på HLR Gruppen utbildar företag i kunskapen att agera och rädda liv i akutsituationer med kunskaper i HLR. Våra utbildningar riktar sig till både vuxna och barn samt små- och stora grupper. Vår personal består av erfarna brandmän som vet vad som krävs i akutsituationer, både vad gäller att hålla sig lugna och hantera de psykologiska aspekterna, men även de avgörande teknikerna för att rädda en person som exempelvis drabbats av ett plötsligt hjärtstop. En utbildning i hjärt-lungräddning kan ge er verktygen för att rädda liv så se det som en livsavgörande investering.

Utbildning med hjärtstartare
HLR gruppen logo

HLR Utbildning på högsta nivå.

När du utbildar dig inom hjärt- lungräddning så kommer du på ett adekvat riktigt sätt sätt kunna hantera och stödja när en olycka har skett. Det gäller såväl i din vardag som i hemmet eller på en arbetsplats. Dessutom så kommer ni att få kunskaperna, knepen och teknikerna att kunna våga att ingripa om det otänkbara händer. Våra HLR utbildningar följer naturligtvis HLR-rådet riktlinjer. HLR-utbildningen i Stockholm är en livsviktig investering där du kan rädda någons liv.

Arbetsmiljölagen kräver också att det skall finnas kunskap i första hjälpen och första hjälpen utrustning, samt en organisation för krisstöd på varje arbetsplats.

HLR-Gruppens Hjärt lungräddning utbildning har hjälpt följande branscher:

  • Vårdcentraler, kliniker, sjukhus och diverse mottagningar
  • Idrottsplatser, flygplatser, föreningar, simhallar, fritidsgårdar och sporthallar
  • Publika platser såsom butiker, restauranger, arenor, köpcentrum och gallerior m.fl.
  • Erbjudit HLR utbildning för företag i deras lokaler
  • Hållit HLR Utbildning inom diverse industrier som till exempel byggindustrin
HLR utbildning
HLR gruppen hjärta

Gå kursen Vuxen HLR med hjärtstartare

Vi på HLR gruppen erbjuder många olika typer av utbildningar inriktade mot HLR för både vuxna och barn. Vi har en specifik utbildning som riktar sig till framförallt vuxna där vi också lär ut hur en hjärtstartare fungerar och hur den bör användas. I kursen går vi igenom information om hjärtstartare, demonstrationer och situationsanpassade övningar. Utbildningen är 3 timmar lång och det är verkligen en utbildning som alla bör gå.

Utbildningen passar alla målgrupper, men kan vara särkilt lämpad för företag.

  • Utbildningen är på 3h
  • Passar alla målgrupper
  • Utbildning i HLR
  • Stabilt sidoläge och luftvägstopp.
  • Information och övning med hjärtstartare

Vad som kan ingå HLR-Gruppens HLR Utbildningar (beror på specifik kurs)

Det rätta sättet att larma
Kunskapen kring medvetandekontroll och andningskontroll
Att placera en vuxen i stabilt sidoläge
Utföra hjärt-lungräddning (HLR)
Kunskaper och åtgärder kring luftvägsstopp
Information och övning med hjärtstartare.
Att planera rätt och organisera vid en olycksplats
L-ABC
Första hjälpen
Stoppa blödningar, brännskador, elolyckor, fallolyckor, frätskador

 

HLR Utbildning kompressioner

För er som ska gå HLR Utbildning hos oss

Vi vill att fler ska kunna gå en utbildning i hjärt- lungräddning. Det ska vara lättillgängligt och smidigt att kunna beställa en HLR utbildning och lära sig utöva teknikerna för att kunna rädda liv. Vi på HLR Gruppen kommer gärna till era lokaler och erbjuder utbildningar för max 12 personer per gång. Er lokal där utbildningen ska ske bör vara relativt öppen och ge varje deltagare plats att kunna öva med dockan. Att öva med docka skapar en betydligt mer realistisk situation som gör er mer förberedda för om det otänkbara inträffar. Så se till att gå en HLR utbildning du också! Kontakta oss idag för att veta vilken utbildning som passar er och hur vi kan hjälpa er på bästa sätt.

 

Vanliga frågor om våra HLR utbildningar i Stockholm

Var i Stockholm har ni era HLR utbildningar?

Vi håller våra HLR utbildningar på plats hos er i era lokaler i Stockholm. Det gör att ni spar tid på att slippa resa och kan öva i en trygg miljö. Vi tar med allt som behövs för utbildningen.

Hur många kan man vara på en HLR utbildning?

Vi rekommenderar att man håller sig till max 12 personer på en HLR utbildning. Är ni fler än så kan vi ordna med fler instruktörer som kommer samtidigt.

Varför ska jag gå HLR utbildning hos HLR-gruppen?

Alla instruktörer på HLR-gruppen är utbildade brandmän och sjuksköterskor med mer än 10 års erfarenhet. Det gör att våra HLR utbildningar i Stockholm håller en oerhört hög nivå till ett konkurrenskraftigt pris.

Scroll Up