Hjärt och Lungräddningsutbildning i Stockholm
(HLR-utbildning)

Hjärt- lungräddning (HLR) Utbildning i Stockholm

Stockholms bästa HLR-Utbildning

Eleverna på våra HLR-utbildningar i Stockholm ger oss konsekvent höga betyg och vi snittar 5 av 5 stjärnor. HLR Gruppen utbildar företag i kunskapen att agera och rädda liv i akutsituationer med kunskaper i HLR.

Utbildade HLR-instruktörer

Våra utbildare i hjärt och lungräddning består av erfarna brandmän som vet vad som krävs i akutsituationer, både vad gäller att hålla sig lugna och hantera de psykologiska aspekterna. Vi kan även de avgörande teknikerna för att rädda en person som exempelvis drabbats av ett plötsligt hjärtstop.

En livsviktig investering

En utbildning i hjärt och lungräddning kan ge er verktygen för att rädda liv så se det som en livsavgörande investering. Våra HLR-utbildningar utgår från vår bas i Stockholm och riktar sig till både vuxna och barn samt små och stora grupper.

Utbildning med hjärtstartare
HLR gruppen logo

HLR-Utbildning på högsta nivå.

När du utbildar dig inom hjärt- lungräddning så kommer du på ett adekvat riktigt sätt sätt kunna hantera och stödja när en olycka har skett. Det gäller såväl i din vardag som i hemmet eller på en arbetsplats. Dessutom så kommer ni att få kunskaperna, knepen och teknikerna att kunna våga att ingripa om det otänkbara händer. Våra HLR utbildningar följer naturligtvis HLR-rådet riktlinjer. HLR-utbildningen i Stockholm är en livsviktig investering där du kan rädda någons liv.

Arbetsmiljölagen kräver också att det skall finnas kunskap i första hjälpen och första hjälpen utrustning, samt en organisation för krisstöd på varje arbetsplats.

En utbildning inom hjärt lungräddning är en livsviktig utbildning. Om krisen är framme och någon blivit skadad så ökar möjligheten avsevärt att rädda liv om någon i närheten har gått en utbildning i hjärt och lungräddning. Vi på HLR-Gruppen erbjuder utbildningar i HLR för både vuxna och barn, för stora och små grupper samt för företag.

Basen finns i Stockholm och vi håller utbildningarna hos er i era lokaler för att ni ska känna er trygga i att hantera utrustning och miljö som finns hos er. Kontakta oss idag för en diskussion kring hur vi kan hjälpa er rädda liv!

HLR-Gruppens Hjärt- och lungräddningsutbildning har hjälpt följande branscher:

  • Vårdcentraler, kliniker, sjukhus och diverse mottagningar
  • Idrottsplatser, flygplatser, föreningar, simhallar, fritidsgårdar och sporthallar
  • Publika platser såsom butiker, restauranger, arenor, köpcentrum och gallerior m.fl.
  • Erbjudit HLR utbildning för företag i deras lokaler
  • Hållit HLR Utbildning inom diverse industrier som till exempel byggindustrin
HLR utbildning
HLR gruppen hjärta

Gå kursen HLR med hjärtstartare 3 timmar

Vi på HLR gruppen erbjuder många olika typer av utbildningar inriktade mot HLR för både vuxna och barn. Vi har en specifik utbildning som riktar sig till framförallt vuxna där vi också lär ut hur en hjärtstartare fungerar och hur den bör användas. I kursen går vi igenom information om hjärtstartare, demonstrationer och situationsanpassade övningar. Utbildningen är 3 timmar lång och det är verkligen en utbildning som alla bör gå.

Utbildningen passar alla målgrupper, men kan vara särkilt lämpad för företag.

  • Utbildningen är på 3h
  • Passar alla målgrupper
  • Utbildning i HLR
  • Stabilt sidoläge och luftvägstopp.
  • Information och övning med hjärtstartare

-Vad som kan ingå HLR-Gruppens HLR Utbildningar i Stockholm

(beror på specifik kurs)

  Det rätta sättet att larma
  Kunskapen kring medvetandekontroll och andningskontroll
  Att placera en vuxen i stabilt sidoläge
  Utföra hjärt-lungräddning (HLR)
  Kunskaper och åtgärder kring luftvägsstopp
  Information och övning med hjärtstartare.
  Att planera rätt och organisera vid en olycksplats
  L-ABC
  Första hjälpen
  Stoppa blödningar, brännskador, elolyckor, fallolyckor, frätskador

 

HLR Utbildning kompressioner

För er som ska gå HLR-Utbildning hos oss

Vi vill att fler ska kunna gå en utbildning i hjärt- lungräddning. Det ska vara lättillgängligt och smidigt att kunna beställa en HLR utbildning och lära sig utöva teknikerna för att kunna rädda liv. Vi på HLR Gruppen kommer gärna till era lokaler och erbjuder utbildningar för max 12 personer per gång. Er lokal där utbildningen ska ske bör vara relativt öppen och ge varje deltagare plats att kunna öva med dockan. Att öva med docka skapar en betydligt mer realistisk situation som gör er mer förberedda för om det otänkbara inträffar. Så se till att gå en HLR utbildning du också! Kontakta oss idag för att veta vilken utbildning som passar er och hur vi kan hjälpa er på bästa sätt.

Vanliga frågor om våra HLR utbildningar i Stockholm