Info om oss

Info om oss!

-

HLR-gruppen bildades 2017. Vi som jobbar är brandmän i grunden. Vi ser ett enormt behov av att lära och utbilda fler personer inom HLR (Hjärt-lungräddning) och första hjälpen, så att kan ingripa när en olycka sker. För tyvärr ser vi i våran vardag som brandmän att allmänheten vågar inte hjälpa till, eller rädd att göra fel. För det ända felet man kan göra är att inte göra någonting alls. Faktum är att skulle fler hjärtstartare finnas ute i samhället och mer utbildning så skulle betydligt fler liv kunna räddas, HLR-Gruppen vill ändra på det. Vi utgår ifrån Stockholm, men håller utbildningar i hela Sverige. Vi utbildar alla sorters företag, dock ej privatpersoner i dagsläget.

Varför Välja HLR-Gruppen?

  • Brandmän och sjuksyrror Våra instruktörer har alla minst 10 års erfarenhet av akutsjukvård. Detta innebär att vi har en unik kompetens inom HLR, första hjälpen och användning hjärtstartare i skarpa lägen. Vi delar med oss av våran erfarenhet, tips och råd.
  • Certifierade instruktörer Våra instruktörer är utbildade och Certifierade av HLR-rådet och HLR-gruppens egna certifiering.
  • Spar tid och pengar Vi kommer till er och utbildar er på eran arbetsplats. På så sätt slipper ni restid och är effektiva.
  • Kvalitet Vi använder bara dom bästa produkterna, materialet senaste råden, rönen, och teknikerna.
  • Nöjdhetsgaranti skulle ni på något sätt inte vara nöjd med utbildningen så behöver ni inte betala.

HLR-Gruppens mål är:

Att vara ett självklart val på marknaden inom HLR och första hjälpen utbildningar
 Kvalitet och proffsighet skall vara vårat signum och vi tror det lönar sig i längden, och ska vara ett självklart val som framtida samarbetspartner.
 Vi skall ha konkurrenskraftiga priser, och skall tålas att jämföras med konkurrenter.

Företagsuppgifter:

Joakims HLR-Grupp

Org.nr: 820326-7599

Vävar Johans Gata 28

12070 Stockholm

Scroll Up