Våra utbildningar i HLR

Vi lär dig rädda liv!

-

Kunskap i hjärt-lungräddning och första hjälpen gör skillnad och bidrar till att fler liv kan räddas.

Våra utbildningar sker alltid ute hos kunden, på så sätt spar ni tid, pengar, och är effektiva. Våra instruktörer har minst 10års erfarenhet av akutsjukvård, och är brandman eller sjuksköterska. Vi följer HLR-rådets riktlinjer ifrån 2021 och HLR-gruppens egna certifiering. Fokus på alla utbildningar är att varje deltagare skall får öva mycket på dom praktiska momenten, med dom senaste rönen och teknikerna. Här nedanför har ni våra utbildningar, är ni osäkra på vilken utbildning ni skall välja, inga problem vi hjälper er att välja rätt utbildning som passar era behov bäst.

När ni har gått en utbildning hos HLR-Gruppen så påminner vi er när det är dags att repetera era kunskaper igen, så att era kunskaper alltid är färska och alltid har dom senaste riktlinjerna

Vad säger arbetsmiljölagen?

Enligt Arbetsmiljöverkets författning AFS 2001:3 skall varje företag som omfattas av arbetsmiljölagen, dvs. företag med fler än en person anställd, ha god handlingsberedskap samt organisera utbildningsprogram enligt AFS 1999:7 Första hjälpen och Krisstöd.

Beredskap och rutiner skall finnas på varje arbetsplats för första hjälpen och krisstöd

Det skall  finnas kunskaper inom första-hjälpen

Utrustning för första hjälpen skall också finnas på varje arbetsplats.

Vi utbildar företag, föreningar, skolar och kommuner, dock så utbildar vi ej privatpersoner.

För privatpersoner som är intresserade av att lära sig HLR rekommenderar vi röda korset som kör utbildningar