Hyra hjärtstartare i Stockholm

Hyra hjärtstartare

-

Hyr hjärtstartare till en väldigt låg månadskostnad. Investera i ert företag och utbilda er personal i HLR med hjärtstartare. HLR-gruppen utgår från Stockholm och kan hjälpa företag över hela Sverige. Vi erbjuder Philips heartstart HS1 hjärtstartare som är världens mest sålda märke.

Hyr hjärtstartare med utbildning

När du hyr en hjärtstartare från oss kan du köpa till utbildning så att ni är säkra på hur hjärtstartaren fungerar när den väl behövs. Det gör att ni kan vara trygga i hanteringen av maskinen. Även om hjärtstartaren är väldigt enkel att använda och självinstruerande kan det vara lugnande att ha använt hjärtstartaren en gång innan.

Hyra hjärtstartare Stockholm

Lyko har hjärtstartare

Vi på Lyko kan varmt rekommendera HLR-Gruppen. Hög kvalité redan från början till slut när Joakim kom till oss och hade utbildning i HLR, hjärtstopp, hur man hanterar hjärtstartaren och första hjälpen.

Han var väldigt pedagogisk och kompetent inom sitt område. Alla anställda som gick utbildningen känner sig väldigt trygga och nöjda efter utbildningen. Vi kommer definitivt höra av oss till HLR-Gruppen när vi behöver gå utbildningen igen. Stort tack!

- Sara Waktel. Lyko

ITC network kan använda hjärtstartare 

Vi har precis haft en HLR-kurs med Joakim på HLR-gruppen och kan bara rekommendera andra att göra detsamma.

Alla anställda var mycket nöjda med att få både teoretisk och praktisk utbildning på samma gång. Vi köpte även en hjärtstarter som vi nu har på kontoret.

- Magnus Tållheden. ITC Network i Stockholm

Matsmart räddar liv med hjärtstartare

Stort tack till kursledare Joakim från HLR-gruppen som utbildade mig och mina kollegor på Matsmart i användning av hjärtstartare.

Vi alla är rörande överens om att Joakims engagemang och vilja till att rädda fler liv smittat av sig på oss. Vi känner oss trygga i att ingripa om vi skulle behöva, även på allmän plats, tack vare er!

Vi på Matsmart kan varmt rekommendera HLR-gruppen för en tryggare arbetsplats.

- Emeli Wettergren, Matsmart i Stockholm

Hjärtstartare paket
Komplett hjärtstartare

Månadsavgift hyra: 349 kr exkl. moms

  • Hyresavtalet är på 48mån
  • Betalning sker årsvis
  • När abonnemanget löpt ut, kan ni välja att förlänga hjärtstartare abonnemanget, då till en lägre månadskostnad, eller att köpa loss hjärtstartaren
 Tillägg som kan köpas:
  • Det går att lägga till flera hjärtstartare eller byta modell i abonnemanget (mot extra avgift)
  • Larmat skåp
  • Väggfäste
  • Det tillkommer extra avgift för byte av batteri och elektroder.
  • Regelbunden utbildning.
Scroll Up