Hyra hjärtstartare i Stockholm

Hyra hjärtstartare

-

Hyr hjärtstartare till en väldigt låg månadskostnad (379kr). Investera i ert företag och utbilda er personal i HLR med hjärtstartare. HLR-gruppen utgår från Stockholm och kan hjälpa företag över hela Sverige. Vi hyr ut hjärtstartare från Lifepak med inbyggd Wifi och modern teknik.

Hyr hjärtstartare med utbildning

När du hyr en hjärtstartare från oss kan du köpa till utbildning så att ni är säkra på hur hjärtstartaren fungerar när den väl behövs. Det gör att ni kan vara trygga i hanteringen av maskinen. Även om hjärtstartaren är väldigt enkel att använda och självinstruerande kan det vara lugnande att ha använt hjärtstartaren en gång innan.

Rädda liv med en hyrd hjärtstartare

Hyr en hjärtstartare till era lokaler; företag, flerfamiljshus eller offentlig inrättning. Med en hjärtstartare på plats ökar chanserna att överleva ett hjärtstopp till 70%. Hjärtstartare är utvecklade för att de ska vara enkla att använda, även utan utbildning i HLR. Tveka därför aldrig på om det är värt att ha en hjärtstartare i lokalerna. Det räddar liv!

Support av hjärtstartare

Under tiden ni har ett hyravtal med HLR-Gruppen garanterar vi att er hjärtstartare fungerar. Batterier och elektroder behöver bytas ut med en viss regelbundenhet. Vi kan hjälpa er att byta dessa, kostnaden för nya batterier och elektroder tillkommer.

Så här hanterar du en hjärtstartare

Om någon drabbas av hjärtstopp i din närhet ska du på en gång påbörja hjärt-lungräddning och ringa 112. Därefter startar du hjärtstartaren och fäster elektroderna på den drabbade personens bröstkorg. Maskinen kommer då att analysera vad personen behöver, och ge dig en rekommendation för fortsatt hjärt-lungräddning eller elstötar. Rekommenderas elstötar kommer maskinen att guida dig igenom hela processen. 

Kom ihåg att det alltid är bättre att göra något än att avstå på grund av rädslan för att göra fel!

Hyra hjärtstartare Stockholm

Hjärtstartarförsäkring

Säkerhet och trygghet är något vi alla strävar efter, både för oss själva och för de vi bryr oss om. En plötslig händelse kan snabbt förändra situationen och i dessa fall kan varje sekund vara avgörande. Därför vill vi presentera hjärtstartarförsäkringen - en livlina som hjälper till att rädda liv.


 

Hjärtstartarförsäkringen är framtagen av Branschrådet för Hjärtstartare i Sverige (BFHS) och försäkringsförmedlare Artic och erbjuder trygghet för hjärtstartarens ägare. Försäkringen ersätter skador som stöld, sabotage, tappskador eller åsknedslag. Efter ett hjärtstopp behöver hjärtstartaren återställas, vilket även det täcks av försäkringen - utan självrisk. Det innebär att risken och osäkerheten minskar för att placera hjärtstartaren på en tillgänglig plats i samhället, vilket ökar chansen att fler liv kan räddas​.

Försäkringen ersätter

  • Stöld

  • Sabotage

  • Återställning

  • Tappskador

  • Åsknedslag

  • Försäkringen gäller även om ni placerar hjärtstartaren utomhus eller på offentlig plats (om den sitter i ett larmat skyddskåp)

Pris på hjärtstartarförsäkringen

Vi bjuder på första året, år 2 kostar försäkringen 195 kr, för mer info om pris kontakta försäkringsförmedlaren Arctic.

Försäkringen registreras på BFHS hemsida, och inom tre veckor får du ditt försäkringsbevis.

Lyko har hjärtstartare

Vi på Lyko kan varmt rekommendera HLR-Gruppen. Hög kvalité redan från början till slut när Joakim kom till oss och hade utbildning i HLR, hjärtstopp, hur man hanterar hjärtstartaren och första hjälpen.

Han var väldigt pedagogisk och kompetent inom sitt område. Alla anställda som gick utbildningen känner sig väldigt trygga och nöjda efter utbildningen. Vi kommer definitivt höra av oss till HLR-Gruppen när vi behöver gå utbildningen igen. Stort tack!

- Sara Waktel. Lyko

ITC network kan använda hjärtstartare 

Vi har precis haft en HLR-kurs med Joakim på HLR-gruppen och kan bara rekommendera andra att göra detsamma.

Alla anställda var mycket nöjda med att få både teoretisk och praktisk utbildning på samma gång. Vi köpte även en hjärtstarter som vi nu har på kontoret.

- Magnus Tållheden. ITC Network i Stockholm

Matsmart räddar liv med hjärtstartare

Stort tack till kursledare Joakim från HLR-gruppen som utbildade mig och mina kollegor på Matsmart i användning av hjärtstartare.

Vi alla är rörande överens om att Joakims engagemang och vilja till att rädda fler liv smittat av sig på oss. Vi känner oss trygga i att ingripa om vi skulle behöva, även på allmän plats, tack vare er!

Vi på Matsmart kan varmt rekommendera HLR-gruppen för en tryggare arbetsplats.

- Emeli Wettergren, Matsmart i Stockholm

hjärtstartare Lifepak wifi cr2
lifepak hjärtstartare tillbehör
 Tillägg som kan köpas:
  • Det går att lägga till flera hjärtstartare eller byta modell i abonnemanget (mot extra avgift)
  • Larmat skåp
  • Regelbunden utbildning.
  • Hjärtstartarförsäkring