Stora Grupper

Stora Grupper


”Ett barn har fått hjärtstopp!” -Hur gör du?

Med denna Utbildning får du kunskaper för att kunna göra skillnad och kunna rädda liv!  Gå Denna Kvalitetsutbildning i Barn HLR. 

Lär dig rädda liv gå din viktigaste utbildning!

Denna utbildning i barn HLR med första hjälpen är 3 tim. Det här är en utbildning som alla bör gå!

Efter en HLR- utbildning ska du känna dig trygg i hur du bör agera vid ett hjärtstopp både hjärt-lungräddning och hur man använder en hjärtstartare! Utbildningen innehåller både teori och praktik, men fokus kommer ligga på dom praktiska.

Vi kommer till era lokaler och utbildar, på så sätt spar ni tid och pengar. Lokalen skall vara anpassad att 12 personer har gott om utrymme att öva på varsin kvalitets docka för att göra det så realistiskt som möjligt. Projektor och datautrustning är inget krav men önskvärt.

 

Varför gå en utbildning genom HLR-Gruppen?

  1. Vi erbjuder nöjdhetsgaranti på alla våra utbildningar, dvs skulle du inte vara nöjd så får ni pengarna tillbaka.
  2. Alla våra instruktörer är certifierade och följer HLR-rådets riktlinjer, samt HLR-gruppens egna certifiering.
  3. Alla instruktörer har minst 10 års erfarenhet ifrån sjukvård, räddningstjänst, eller ambulans. Det ger oss en väldigt unik kompetens, vi delar gärna med oss av våra erfarenheter tips och råd
  4. Vi är flexibla, vill ni köra en heldagsutbildning, bara några timmar, ni är många kursdeltagare, ont om tid, inga problem vi löser det.

 

Efter utbildningen:

 Utbildningsbevis till deltagaren

 Utbildningsbevis till företaget

 Handlingsplan för barn

Målgrupp:

Utbildningen passar alla målgrupper.Inga förkunskaper krävs.

Tidsåtgång:

Beroende på vad ni väljer för utbud

Kontakta oss

HLR-gruppen bildades 2015. Vi som jobbar är brandmän i grunden. Vi ser ett enormt behov av att lära och utbilda fler personer inom HLR (Hjärt-lungräddning) och första hjälpen, så att man kan ingripa när en olycka sker.

Kontakta oss